Huwelijksfotografie - prijzen

Gefeliciteerd alvast met je verloving! Een huwelijk plannen vergt tijd, geduld en dikwijls heel wat creativiteit. Maar, al dit harde werk resulteert hopelijk in een dag waarop je de rest van je leven kan terugblikken en herinneringen die je altijd kan koesteren.

 

Bij Wendy Marien Photography streven we ernaar om al je gevoelens van trots en geluk vast te leggen op je huwelijksdag. Als al het plannen voorbij is, zijn wij er om de fijnste momenten van de dag vast te leggen op een leuke manier. We zullen er zijn om de eerste momenten van een nerveuze bruid vast te leggen, de eerste kus van het paar, en zelfs de eerste dans van de avond.

Bekijk hieronder welke formules we standaard kunnen aanbieden. Natuurlijk kunnen al deze pakketten besproken worden en aangepast worden aan jullie noden en wensen.

Basic Formula - 850 EURO

- Fotos vanaf voorbereiding tot openingsdans, een ganse dag met 1 fotograaf

- Reportage inbegrepen

- Alle beelden op USB, bewerking inbegrepen

Package 1 (JOY) - 1050 EURO

- Basic Formula

- Verlovingsshoot of bruidsshoot

- Ontwerp Huwelijksalbum

De verlovingsshoot wordt dikwijls gebruikt voor huwelijksuitnodigingen te maken. Ook is het altijd leuk om als koppel al eens te wennen aan een reportageshoot met een fotografe.

Indien dit niet van toepassing is, kan je er altijd voor kiezen om ipv een verlovingsshoot te nemen in dit pakket, een tweede fotograaf bij te boeken op je huwelijksdag. Dit is dezelfde totaalprijs en kan ook een enorme meerwaarde betekenen tijdens je speciale dag.

Package 2 (HAPPINESS) - 1200 EURO

- Alles wat zit vervat in package 1 (dus ook na keuze verlovingsshoot of tweede fotograaf)

- Ontwerp bedankkaartje

- Slideshow van je mooiste momenten op DVD

Please reload