Over mezelf

ik hou van een mooie glimlach. Altijd al gedaan. Als kind zat ik uren te bladeren door de albums van mijn ouders en de vele stapels polaroids die in onze kast lagen. Het was een van de meest doeltreffende manieren om me stil te krijgen. Spontane fotos en sfeervolle momenten zijn de beelden waar ik van hou.

Als fotografe probeer ik de mensen steeds in hun reinste vorm te fotograferen. Dit betekent dat ik de dingen en de momenten probeer te fotograferen zoals ze zich voordoen. Kinderen zullen worden aangemoedigd om kind te zijn, en ouders worden aangemoedigd om het allemaal niet te serieus te nemen. Als ik een huwelijksreportage doe, volg ik de dag in een journalistieke stijl en probeer ik zoveel mogelijk van het gebeuren vast te leggen. Niet enkel het grote geheel, maar ook de kleine dingen. Het zijn immers net deze kleine dingen die de mensen naderhand dikwijls vergeten maar die o zo veel kunnen betekenen. Tijdens portretsessies ga ik op zoek naar de warmte en samenhorigheid van de mensen en probeer ik zoveel mogelijk emotie vast te leggen in de beelden. Elke foto vertelt voor mij zijn eigen verhaal en ik probeer op mijn beurt jouw verhaal te vertellen via mijn beelden.

Ik doe dit nog steeds in bijberoep en beschouw fotografie tot op heden nog steeds meer als een hobby dan een beroep. Dit betekent voor jou dat mijn prijzen zeer competitief blijven. Voor meer info verwijs ik je graag door naar het info en prijzen luik van deze website, maar je mag me natuurlijk ook altijd per mail contacteren als je nog meer vragen hebt of meer informatie wil ontvangen.